top of page

Human Design chart berekenen

Ontdek je unieke zelf met Human Design: 

In onze zoektocht naar zelfinzicht en persoonlijke groei, stuiten we vaak op verschillende methoden en systemen die beweren ons te helpen begrijpen wie we zijn en hoe we ons leven kunnen leiden. Een van deze fascinerende benaderingen is Human Design, een systeem dat elementen uit astrologie, I Ching, Kabbalah, en de chakra's combineert om inzicht te bieden in onze persoonlijkheid, onze talenten en onze levensweg.


 

Wat is Human Design?
 

Human Design is ontwikkeld door de Amerikaanse mysticus Ra Uru Hu in de jaren 1980. Het is gebaseerd op het idee dat elk individu wordt geboren met een uniek energetisch ontwerp dat bepaalt hoe we het beste kunnen functioneren in de wereld. Dit ontwerp wordt weergegeven in een persoonlijke grafische kaart, ook wel een "chart" genoemd, die wordt berekend aan de hand van de geboortedatum, -tijd en -plaats van een persoon.
 

Hoe bereken je je Chart?
 

Het berekenen van je Human Design-chart is een relatief eenvoudig proces, maar het vereist nauwkeurige gegevens over je geboorte. Hier zijn de stappen:
 

 1. Verzamel je geboortegegevens: Je hebt je exacte geboortedatum, -tijd en -plaats nodig om je Human Design-chart te kunnen berekenen. Zorg ervoor dat deze gegevens zo nauwkeurig mogelijk zijn.
   

 2. Klik hier om je Human Design chart te berekenen.
   

 3. Analyseer je chart: Zodra je je Human Design-chart hebt berekend, kun je deze gaan analyseren om meer te weten te komen over je persoonlijkheid, je levensdoel, je sterke punten en je uitdagingen.

   

Wat kun je leren van je Chart?
 

Je Human Design-chart bestaat uit verschillende elementen, waaronder centra, poorten, kanalen en profielen. Elk van deze elementen biedt waardevolle inzichten in verschillende aspecten van jezelf. Enkele dingen die je kunt leren van je chart zijn:
 

 • Je type: Human Design onderscheidt vijf hoofdtypen: Generator, Manifesting Generator, Projector, Manifestor en Reflector. Je type bepaalt hoe je het beste energie kunt genereren, manifesteren en communiceren met de wereld om je heen.
   

 • Je autoriteit: Dit is de innerlijke gids die je helpt beslissingen te nemen en richting te geven aan je leven. Het kan bijvoorbeeld je emotionele autoriteit, sacrale autoriteit of intuïtieve autoriteit zijn.
   

 • Je profiel: Je profiel onthult je fundamentele manier van omgaan met de wereld en de rollen die je geneigd bent te spelen in het leven.
   

 • Je strategie: Elk Human Design-type heeft een specifieke strategie om het leven op de meest voldoening gevende manier te benaderen.
   

Het Ontdekken van Jezelf
 

Het verkennen van je eigen Human Design blauwdruk is een boeiende reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Het kan je helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf, je relaties en je levensdoel. Door je bewust te worden van je unieke energetische blauwdruk, kun je beter begrijpen hoe je het beste kunt functioneren in de wereld en hoe je je potentieel volledig kunt benutten.
 

Dus, als je op zoek bent naar een dieper begrip van jezelf en hoe je jouw leven kunt leiden in overeenstemming met wie je werkelijk bent, overweeg dan om je Human Design-chart te berekenen en te verkennen. Het zou je kunnen verrassen welke verborgen schatten je zult ontdekken binnenin jezelf.

Benieuwd naar je persoonlijke blauwdruk? Bestel dan hier je persoonlijke blauwdruk van meer dan 80+ pagina's. 


Liever geen boekwerk maar een online sessie boeken over je Human Design chart? Dit kan je hier boeken.

bottom of page