top of page
gids voor ouders human design

 Ontgrendel HET GEHEIM van effectieve opvoeding met deze handleiding voor ouders met Human Design als basis!

GRATIS 

E-book vol praktische TIPS.

Als je een Manifestor, Reflector of een Projector kind hebt, dan is het ontzettend belangrijk om te weten waar jouw kind behoefte aan heeft. Ik heb voor ouders en verzorgers speciaal het ouderschapsgids gemaakt met als basis Human Design. Hierin leer je je kind beter te begrijpen. Wat de behoeftes zijn van je kind. 

Ontdek hoe je de unieke persoonlijkheid en behoeften van je kind begrijpt en ondersteunt met behulp van het krachtige Human Design-systeem. Deze praktische handleiding biedt inzichten en praktische tips om een sterke ouder-kindrelatie op te bouwen en je leert je kind veel beter te begrijpen.

In dit PDF bestand vindt je de 5 verschillende types, zodat als je meerdere kinderen hebt, je gelijk voor alle andere kinderen hun eigen kleine handleiding ter beschikking hebt, kortom: Alle types in 1 handleiding!

Klaar om je ouderlijke vaardigheden te versterken en te ontdekken hoe je je kind kunt ondersteunen op hun unieke levenspad? Bestel vandaag nog je eigen handleiding en leg de basis voor een liefdevolle, begripvolle en effectieve opvoeding!

Wat staat erin?

- De 5 verschillende type kinderen

- Kenmerken per type

- Praktische TIPS

- Leer je kind begrijpen

- Versterk je ouderlijke vaardigheden

- Weet hoe je het beste je kind kunt ondersteunen

- Leer wat ze nodig hebben

E-Book van 38 pagina's

Direct in je INBOX

Wat klanten zeggen:

''

-Marit
 

Ik heb de ouderschapsgids doorgelezen voor mijn manifestor en projector kind, wauw wat een herkenning zag ik zeg. Nu weet ik tenminste wat ze nodig hebben en hoe ik en mijn partner dat het beste kunnen doen. Dankjewel voor deze fijne en praktische handleiding!

- Suzanne

Beste Lies, ik wil je even enorm bedanken voor deze gids! Wat gaf het veel eye-openers voor mezelf zeg. Ik dacht dat ons kind al gevoelig was en meer op zichzelf, maar nu las ik het ook waar hij dus veel behoefte aan heeft, ontzettend fijn. Dank voor deze bewustwording. 

'' Geef je kind wat het nodig heeft, niet wat ze 'horen' te zijn. ''

Veelgestelde vragen:

Voor welke leeftijd is dit van toepassing?

Ik raad zelf aan om als ouders of verzorgende zijnde, om deze ouderschapsgids aan te schaffen als ze tussen de 0 en 16 jaar zijn.

Wat kan ik beter doen, een blauwdruk of een ouderschapsgids?

Voor jou als ouder zijnde is een blauwdruk fijn, maar met deze ouderschapsgids kun je ook al heel veel informatie inwinnen. Vanaf  een leeftijd van 16/18 jaar raad ik hun eigen blauwdruk aan. 

Staan alle energietypes erin?

Jazeker alle vijf de types staan uitgeschreven

 

Wanneer krijg ik deze binnen?

Het is een e-book dus e krijgt deze na je bestelling direct in je mailbox.
 

Hoe kom ik erachter wat mijn kind voor type is?

Hieronder als je op de knop drukt, kan je de chart berekenen van je kind doormiddel van hun geboortegegevens. 

 
bottom of page