top of page

Leer mij kennen...

Superleuk dat je om mijn pagina bent!

 

Ik ben Liesbeth, zeg maar Lies;-) 31 jaar moeder van 2 dochters (11 en 3), Samenwonend met mijn partner in Hardenberg (Overijssel).

Ik ben ontzettend geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling. Toen ik zelf een coaching traject volgde kwam Human Design op mijn pad. Ik had er nog nooit van gehoord en was in het begin zelfs een beetje sceptisch. Toen ik er eenmaal in ging duiken, wilde ik er alleen maar meer en meer van weten, wat vond ik dit ontzettend interessant! Er bestaat dus eigenlijk gewoon een handleiding voor jezelf. Hoe fijn is dat?

Aangezien het mij zo ontzettend veel gebracht heeft, voelde ik in iedere vezel van mijn lijf: ''Hier moet ik iets mee, dit moeten meer mensen weten.''

Ik ben de opleiding van Human Design gaan volgen en schrijf nu persoonlijke handleidingen voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en hun hoogste potentie willen gaan leven. Wat is dit ontzetten mooi en dankbaar werk zeg!! 

Daarnaast ben ik ook Branding Fotograaf! ik heb sinds dit jaar mijn eigen daglicht studio van maar liefst 65m2 in Raalte weten te creëren. Ik ben hier ongelooflijk blij mee, omdat deze ruimte heerlijk veel ruimte heeft en daglicht!! De foto's komen al zoo mooi uit de camera!

Als fotograaf zijnde vind ik het belangrijk dat ik bij je past...  Niet alleen mijn stijl van foto's maar ook mij als persoon.. Dit heeft alles te maken met het resultaat van de fotoshoot... Hoe ontspannender je bent, hoe meer dit te zien is op de foto's.  Wanneer ik niet jouw fotograaf bent raadt ik klanten aan om op zoek te gaan naar een fotograaf die echt bij jou past! Omdat dit uiteindelijk voor beide een win-win situatie oplevert.

Ik ben zelf een spontante vrouw die dol is op ondernemen, mensen in hun kracht zetten echt voor transformaties kunnen zorgen, daarnaast vind ik het heerlijk om in het bos te wandelen, ik ben natuurlijk gek op mooie plaatjes maken

Doordat ikzelf al 9 jaar ondernemer ben, weet ik hoe ongelooflijk belangrijk goede foto's zijn van jezelf en je bedrijf! Ik heb enorm veel bewondering voor mensen die ondernemen. Die hun passie uitvoeren. Ik vind de verhalen heel mooi en waarom mensen dit doen heel inspirerend altijd. Doordat ondernemers hun passie uitvoeren zijn ze vaak op hun plek, en kunnen ze door hun passie zoveel andere mensen weer helpen, denk aan: Kinder coaches, Luister coaches, Kinder gebaren tolk coach, Business coaches noem maar op. Ik heb ze allemaal al op de foto mogen zetten. 

De wereld vraagt om deze specialisten! En daarom wil ik dolgraag deze ondernemers een podium geven door hun verhaal heel goed te kennen en hun verhaal en passie heel goed op beeld brengen.

Mocht je nog meer over mij willen weten, Ik ben heel actief op Instagram. Ik zou zeggen neem een kijkje en volg me gerust om me beter te leren kennen:

HUMAN DESIGN INSTA:        https://www.instagram.com/humandesign_bylies/

BY LIES FOTOGRAFIE:         https://www.instagram.com/bylies_fotografie/

 
beste en goedkoopste blauwdruk human design

Mijn gezin!

ik wil weten wat ik wil
Ik vind mijn werk niet meer leuk en nu?
Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
bottom of page