top of page

 Ontgrendel HET GEHEIM van effectieve opvoeding met deze handleiding voor ouders met Human Design als basis!

Als je een Manifestor, Reflector of een Projector kind hebt, dan is het ontzettend belangrijk om te weten waar jouw kind behoefte aan heeft. Ik heb voor ouders en verzorgers speciaal het ouderschapsgids gemaakt met als basis Human Design. Hierin leer je je kind beter te begrijpen. Wat de behoeftes zijn van je kind. 

Ontdek hoe je de unieke persoonlijkheid en behoeften van je kind begrijpt en ondersteunt met behulp van het krachtige Human Design-systeem. Deze praktische handleiding biedt inzichten en praktische tips om een sterke ouder-kindrelatie op te bouwen en je leert je kind veel beter te begrijpen.

In dit PDF bestand vindt je de 5 verschillende types, zodat als je meerdere kinderen hebt, je gelijk voor alle andere kinderen hun eigen kleine handleiding ter beschikking hebt, kortom: Alle types in 1 handleiding!

Klaar om je ouderlijke vaardigheden te versterken en te ontdekken hoe je je kind kunt ondersteunen op hun unieke levenspad? Bestel vandaag nog je eigen handleiding en leg de basis voor een liefdevolle, begripvolle en effectieve opvoeding!

Wat staat erin?

- De 5 verschillende type kinderen

- Kenmerken per type

- Praktische TIPS

- Leer je kind begrijpen

- Versterk je ouderlijke vaardigheden

- Weet hoe je het beste je kind kunt ondersteunen

- Leer wat ze nodig hebben

E-Book van 38 pagina's

Direct in je INBOX

Wil je weten wat jouw energietype is? Klik op deze knop:  

Leer meer over Human Design en lees één van deze Blogs:

de 5 verschillende types human design
1 op1 coaching human design_edited.jpg
By lies human design blauwdruk_edited_edited.jpg
bottom of page