top of page

Jouw Human Design Blauwdruk
Wanneer je je blauwdruk ontvangt, zul je overweldigt zijn door de vele informatie die erin staat. Een blauwdruk is zo'n gemiddeld 75 pagina's die over JOU gaat. 

Hoe kun je nou het beste je blauwdruk lezen zodat je echt dingen gaat begrijpen? 

Jouw blauwdruk heb ik expres op volgorde opgemaakt. 


- Je energietype

- Je strategie

- Je Not-Self

- Signature

- Je autoriteit

- Je profiel

- Definitie

- Je centers

- Je kanalen

- Door het boek heen staan opdrachten. 

Na het lezen van je blauwdruk weet je nu hoe je in elkaar zit. Hoe jij het beste werkt. Maar ernaar gaan leven is een tweede. Veel mensen vinden dit nog lastig. Je blauwdruk 1x lezen is ook echt niet genoeg. Ik wil je daarom bij deze wat tips geven zodat je echt naar je eigen design kunt gaan leven.

Plan zelfkennis momenten:

- Plan voor jezelf meerdere momenten in 1 maand. Voor de 1 is het fijn om dit 1x per week te doen, voor de ander is het prettig om 3x per week zijn of haar blauwdruk te lezen. Kijk even wat voor jou fijn voelt en waar je behoefte naar heb. 

Schrijven:

- Ga tijdens het lezen van je blauwdruk meeschrijven. Er is bewezen dat schrijven een hele effectieve manier is van informatie opslaan en verwerken. 

Stap voor stap:

Als je merkt dat bepaalde centers uit alignment zijn, probeer deze dan per center weer in alignment te krijgen. Als ik nu tegen jou zeg: Ga vandaag 9 wasmanden strijken, dan raak je ook overweldigt. Zie het met je blauwdruk maar net zo, doe het stap voor stap. Schrijf mee met je blauwdruk van dingen die je opvallen. Dingen waarvan je het in je huidige realiteit altijd anders hebt gedaan, en heel graag anders wilt gaan doen.

verwacht geen Quick fix. Naar je design gaan leven kost tijd. Geef het ook de tijd. Geef jezelf de tijd om jezelf te leren kennen. Om de lagen eraf te pellen die nog om je heen zitten.

Human Design is een heel fijn systeem wat inzicht geeft over jezelf. Onderaan de streep komt het hierop neer: Je strategie en autoriteit volgen. Als je dit zoveel mogelijk doet, kan je bijna geen verkeerde keuzes meer maken. 


Heb jij nog geen Human Design Blauwdruk? Klik hier als je die van jou wilt!
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page