top of page

Hoe vind je je zielsmissie...?

Bijgewerkt op: 13 jul.
Iedereen heeft een heel mooi innerlijk kompas. En bij de één zal dat vroeg of laat eruit komen. Want jouw natuurlijke biologische systeem wilt bewegen naar datgene wat al IN jou zit.

​

Veel mensen vragen zich af wat hun missie is, of wat voor werk nou bij hen past. Steeds meer jongeren weten niet wat ze willen. Is ook niet zo gek want hoe kun je weten hoe je iets wilt, als je jezelf nog niet goed kent?🤷🏻‍♀


Ik kijk vanuit Human Design maar ook zeker hoe iemand is als persoon zijnde, wat zijn of haar interesses zijn. Wie ben je en waar sta je nu?


Want heel vaak komen we op een bepaald punt terecht dat we voelen dat we iets anders willen, bepaalde behoeftes wat ernaar leidt wat al in ons systeem zit. En dat is het moment dat je innerlijke kompas spreekt. Je intuïtie geeft je verlangens aan.Ikzelf heb het ook ondervonden. Toen ik 10 jaar geleden heel Human Design nog niet kon, deed ik hele andere dingen. En al die dingen heeft bijgedragen aan hetgeen wat ik nu doe. Ik ben steeds meer en meer naar mijn verlangens aan het luisteren. Dat wat er al die tijd al in zat, kan er nu eindelijk uitkomen. 

​

Ik ben altijd wel al ondernemend geweest, zag overal oplossingen voor en was creatief.  Als ik nu terug kijk zie ik heel erg m’n design naar voren komen de afgelopen jaren:

​

Ik begon 10 jaar geleden met een webshop door een eigen naambordje te ontwerpen en er waren mensen die dit ook wilde kopen. Van het één kwam het ander en zo heb ik 4 jaar een webshop gehad!


Toen merkte ik dat ik het veel te saai vond worden zo in mijn eentje op zolder, zonder contact te hebben met klanten. (Dit was mijn 4 profiel wat sprak want ik had behoefte aan connectie.)


Na mijn webshop ben ik een schoonheidssalon gestart. Ik voelde enorm de behoefte om vrouwen meer zelfvertrouwen te geven d.m.v. behandelingen te geven. Hiermee had ik ook veel meer contact met klanten en mooie psychologische gesprekken waar mijn projector rol weer tot zijn recht kwam.

​

Toen corona uitbrak moest meermaals mijn salon dicht. In 2021 hadden we de knoop doorgehakt om te gaan verhuizen van het westen (H.i. Ambacht) naar het oosten van het land (Hardenberg). Mijn huidige klanten van m’n salon kon ik uiteraard niet meenemen. Toen we middenin de verhuizing zaten kwam er weer een nieuwe lockdown en werd er voor mij gekozen om te stoppen met m’n salon. O.a. door de lockdown maar ook door toch veel intensief veel werk waar ik eind van de week behoorlijk moe van was. (hallo 1 motorcenter)

​

Eenmaal verhuisd en gesetteld dacht ik: en nu? Weer een salon opstarten wilde ik niet meer. Ik fotografeerde al langer voor de hobby en ik had nog steeds mijn camera. Ik besloot om daar maar iets mee te gaan doen. (hallo poort 1 van creativiteit)Ik heb toentertijd eerst vastgoedfotografie gedaan dit was d.m.v. coronatijd wel zo handig want je had zo weinig contact met andere mensen. Ik heb altijd al grote liefde gehad voor huizen!

​

Na een aantal maanden als freelance fotograaf gewerkt te hebben, belde het bedrijf mij op dat ze waren overgenomen. Het nieuwe bedrijf zou niet meer met freelancers gaan werken en moest ik weer bijsturen. (hallo 6 profiel met eerste 30 jaar hobbels)

​

Eerlijk gezegd vond ik het niet heel erg want ik miste (again) de diepgang in het vak. Ik ging weer wat gezinnen en kinderen op de foto zetten, maar ook hierin voelde ik niet de diepgang waar ik toch steeds zo naar verlangde. (typisch projector behoefte)

​

En toen begon mijn persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik begon met podcasts te luisteren, boeken te lezen, cursussen te volgen en stapte in een coaching traject voor fotografen. Hierin leerde ik Human Design kennen. En toen? Toen veranderde er ineens heel erg veel. 


Ik leerde ineens mezelf écht kennen, ik leerde wie ik was. Ik voelde al die tijd al dat er meer in mij zat maar ik kon maar niet achterhalen wat dat nou was. En door mijn eigen design vielen er zoveel puzzelstukjes op zijn plek! 

​

Ik ging van particuliere fotografie naar branding fotografie. Ik wilde ondernemers in hun kracht zetten! Zo besloot ik vorig jaar m’n eigen daglicht studio te creëren. Ik ging van particuliere fotografie naar branding fotografie. Ik wilde ondernemers in hun kracht zetten! Het één op één werken vond ik heel fijn want hierin had ik diepgaande gesprekken met andere ondernemers. Zo besloot ik dan ook om in 2023 mijn eigen daglicht studio te creëren.


En dat na een tijdje gedaan te hebben voelde ik dat het fotograferen mij toch nog teveel energie koste. (hallo 1 motorcenter) Het fotografen zelf, en dan de nabewerking die er nog eens bij komt kijken. Ik voelde de voldoening steeds minder en minder worden.  


En toen voelde ik hèèl sterk in mijn hele lijf dat ik iets met Human Design zou moeten gaan doen. Omdat ik wist hoe transformerend het voor mij was, wist ik dat ik dit anderen ook zo graag zou willen leren. 


Zo gezegd zo gedaan! (hallo poort 7) Dit is mijn rol hier op aarde, mijn missie die ik nu zo helder heb. Hier krijg ik energie van! Dit voelt zo moeiteloos en zo vervullend. Nu ben ik niet meer opzoek naar 'dat ene'. 

​

Omdat ik weet hoe frustrerend het kan zijn als je niet weet wat je wilt, heb ik speciaal voor jou dit GRATIS e-book gemaakt. Ik heb hierin belangrijke vragen gebundeld wat jou laat nadenken over jouw missie, jouw passie. Download je gratis e-book hier!
Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page