top of page

Groeien als ondernemer met Human Design!

Je wilt groeien met je bedrijf maar de klanten komen momenteel niet vanzelf aanwaaien. Jij als ondernemer vind je werk fantastisch om te doen, maar het succes blijft nog uit van je bedrijf. Het verdiepen in je Human Design, is dan zéér zeker aan te raden. Dit is een systeem dat unieke inzichten biedt in jouw persoonlijkheid, sterke punten en uitdagingen. In deze blog gaan we ontdekken hoe je als ondernemer kunt groeien door je kracht van Human Design.

Begrijp je Human Design-chart: 

Het begint allemaal met het verkrijgen van inzicht in je eigen Human Design-chart. Dit wordt gebaseerd op je geboortedatum, -tijd en -plaats. Dit onthult jouw unieke kenmerken en potentiëlen. Ontdek welke centers en poorten in jouw chart actief zijn en begrijp hoe deze invloed hebben op jouw manier van denken, beslissingen nemen en interactie hebben met anderen.

Bestel hier je eigen Human Design Blauwdruk waarin uitgebreid staat beschreven wie jij bent.

Ontdek je sterke punten: 

Human Design biedt zeer waardevolle informatie over jouw natuurlijke talenten en sterke punten. Ontdek waar je van nature goed in bent en hoe je deze kwaliteiten effectief kunt benutten in je onderneming. Of je nu creatief bent, of een juist strategisch, door het begrijpen van je sterke punten kun je deze ontzettend goed inzetten in je bedrijf.

Erken en werk met je uitdagingen: 

Naast het ontdekken van je sterke punten, heb je ook uitdagingen en valkuilen die je mogelijk tegenkomt. Of het nu gaat om moeite met beslissingen nemen (open Solar Plexus Center) of uitdagingen in communicatie (open Keel Center), bewustwording van deze aspecten geeft je de mogelijkheid om eraan te werken en strategieën te ontwikkelen om ze te overwinnen.

Optimaliseer je werkstijl: 

Human Design helpt niet alleen bij het begrijpen van je persoonlijkheid, maar ook bij het optimaliseren van je werkstijl. Ontdek of je een generator bent die gedijt bij consistentie en routine, of een projector die baat heeft bij perioden van rust en reflectie. Pas je werkschema en taken hierop aan voor een productieve, winstgevende en SUCCESVOL bedrijf!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page