top of page

10 redenen waarom manifesteren je niet lukt.

Je ziet tegenwoordig de ene naar de ander succesvol zijn. En veel mensen hebben het dan over dat ze het gemanifesteerd hebben. Manifesteren is niets meer of minder dan je gedachten, intenties en energie richten op bepaalde doelen of verlangens in het leven.


Manifesteren werkt vooral wanneer je iets écht voelt en er van overtuigd bent dat je je realiteit kunt beïnvloeden en de gewenste uitkomst kunt creëren. Ik heb zelf ook al meerdere fantastische dingen gemanifesteerd. Het werkt magisch...! Maar... er is een maar... Manifesteren werkt niet wanneer er te veel belemmerende overtuigingen in de systeem (onbewuste) zitten. Dit haalt direct de kracht van je overtuiging/geloof weg bij hetgeen wat je graag wilt manifesteren.


Waarom affirmaties of meditaties niet werken: 


Je kunt iedere dag affirmaties opzeggen- schrijven of mediteren etc. maar dit alles gaat niet werken wanneer er in je systeem nog een grote belemmerende overtuiging zit wat direct je verlangens om zeep helpt. 


Heel vaak is dit een oude overtuiging of basisbehoefte die je als kind zijnde hebt ontwikkeld wat er nu de dag van vandaag nog voor zorgt dat je dromen of verlangens niet uitkomen. Er zit een blokkade in je systeem wat ervoor zorgt dat je verlangens niet uitkomen. Dit kan zijn.


  •  (faal)angst

  •  perfectionisme

  •  gebrek aan zelfvertrouwen

  •  stress en uitputting

  •  negatief zelfbeeld

  • gebrek aan focus

  • onverwerkte emoties

  • externe druk 

  • gezondheidsproblemen

  • gebrek aan inspiratie


Waar gaat de meeste tijd naar toe:


Wanneer je 51% van je tijd met één van die oorzaken bezig bent, je belemmerende overtuigingen (onbewust) zul je dus ook merendeels uit alignment zijn.


We hebben vaak niet door wat er op de achtergrond (onbewust) zich allemaal afspeelt in ons systeem, dat is veel meer dan je denkt. Dat heeft invloed op je verlangens en je dromen.Voorbeeld:


Er zit een groot verlangen in je om voor jezelf te beginnen, maar het lukt je maar niet om naar de KVK te gaan - om de eerste stap te zetten - om een website te bouwen of je hebt geen idee hoe?


Dit zijn de redenen die door je hoofd spoken: 


"Ja, maar wat als het niet lukt?''

"Ja, maar moet ik het wel gaan doen? Er zijn er al zoveel...''

''Ja, maar gaan mensen wel bij me kopen...''?

''Ja, maar nu heb ik zekerheid in loondienst...''


Diepere laag:


De reden is niet omdat je denkt dat er al te veel anderen zijn maar er zit een diepere laag onder. Een belemmerende overtuiging die je letterlijk blokkeert. 


Dit kan bijvoorbeeld zijn: dat je als kind zijnde je je afgewezen hebt gevoeld. Dit kan op school of in de omgeving daar waar je bent opgegroeid ontwikkeld zijn.


Op het moment dat je iets nieuws wilt gaan doen gaat je systeem in de verweer omdat deze je wilt beschermen voor de pijn die je eerder hebt gevoeld. Dit zit opgeslagen in de cellen van je lichaam.
Onverwerkte emoties:


Dit zit vaak zo diep geworteld in ons systeem dat we ons daar niet eens bewust van zijn dat dat op de dag van vandaag nog steeds invloed heeft op ons huidige leven.


En dat is tegelijkertijd ook het lastige omdat het zo diep zit, weten we vaak ook niet waardoor dit komt. De kern van deze blokkade


De oplossing:


Met de Biotensor (energetisch meetinstrument) kunnen we deze blokkade opsporen en loskoppelen uit je systeem. Wanneer je dit namelijk niet doet dan blijft dit maar door sudderen in je onderbewustzijn wat er dus voor zorgt dat je niet vooruitkomt, niet groeit en ook je verlangens en je dromen niet uitkomen. Je wilt die angel eruit halen.


Wat er gebeurd als je de angel eruit haalt:


Toen mijn kern van mijn blokkade boven water was, (dit had bij mij met het geloof te maken) werd er een bruggetje gemaakt van mijn linker naar mijn rechterhersenhelft. Ik begreep nu waarom ik stagneerde. Mijn stem liet me letterlijk in de steek doordat ik met niet durfde uit te spreken. Dit was dé reden van mijn blokkade en dus stagnering in groei.


Waardoor mijn systeem begreep dat dit iets was van een eerdere gebeurtenis. Zo kun je dus al in één sessie achterhalen waar jouw blokkade door komt en loskoppelen van het hier en nu omdat je dit nu niet meer dient.


Toen dit bij mij werd losgekoppeld ging alles ook ineens stromen! Klanten, inspiratie, omzet etc. Zo snel kan het gaan stromen wanneer je loslaat. 


''Je kunt pas iets loslaten als je weet wat je moet loslaten.''


Voel je dat er ergens een blokkade zit? Lukt het maar niet om je dromen werkelijkheid te laten worden? Dan is de Biotensor sessie echt iets voor jou! Klik op de groene knop hieronder.
Liefs, Lies.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page