top of page
hoe kan je snel klanten krijgen_edited.jpg

Ik ben Human Design Coach én Branding Fotograaf

Ik ben de navigatie voor ambitieuze ondernemers.

Van zelfkennis tot aan ijzersterke beelden.  

 

Hi, ik ben Lies

Je Human Design blauwdruk is dé sleutel tot zelfkennis!

 
 
 

Als we eerlijk zijn, willen we ons graag zoveel mogelijk goed voelen, lekker in onze vel zitten en weten wat we willen... Toch? Dit blijkt in de praktijk toch iets lastiger dan gedacht. We leven momenteel in een drukke, prestatiegerichte en veelgevraagde maatschappij. Alles moet snel, snel. Alles moet perfect, alles moet gaan zoals een ander het wilt, maar jij voelt dat dit niet de manier is. In ieder geval niet JOUW manier. Het wringt in je, je wilt het heel graag anders, je voelt je soms misschien anders dan de rest, maar je kunt de vinger niet op de zere plek leggen hoe dit nou komt. 

Heb jij het gevoel dat...

Je je steeds moet aanpassen aan anderen? Om maar iedereen tevreden te houden?

 

Je vaak aan het piekeren bent?

 

Je bepaalde keuzes maken heel erg lastig vindt?

 

Je moeilijk kan ontspannen?

Minder energie hebt dan anderen

 

Je niet meer weet waar je nou echt gelukkig van wordt? 

Je het lastig vindt om positief te zijn of te blijven?

Dat je hooggevoelig bent?

 

Dat iedereen anders is dat hoef ik jou niet meer te vertellen. Maar het écht weten en zwart op wit zien dat je anders bent is een wereld van verschil. 

Human Design is een fantastische tool om jezelf écht beter te leren kennen. Dit systeem laat zien op basis van jouw geboortegegevens wie jij daadwerkelijk bent. Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat het mij ongelooflijk veel heeft gebracht. Zo ben ik o.a. erachter gekomen dat:

- Ik een Projector ben, (21% v.d. bevolking is een Projector) 

- Ik geen constante energie heb (dit komt doordat ik maar 1 motor-center heb)

- Ik heel erg gevoelig ben en veel op intuïtie doe, (dit blijkt ook omdat ik een splenic-milt autoriteit heb)

- Ik een 4/6 profiel heb, (ik was altijd al een makkelijke prater en sociaal, dit blijkt maar eens door mijn profiel)

- Ik veel centers open heb, (ik had veel conditioneringen en was een people pleaser)

- Ik altijd al voelde wat een ander nodig had (Projectors hebben van nature een bron van waarde in zich en kan goed aanvoelen wat een ander nodig heeft)

- Ik ben achter mijn zielsmisse gekomen (eerder deed ik van alles en nog wat en werkte ik als een Generator)

- Ik weet nu dat ik niet zomaar mijn wijsheid mag delen (Dit doe ik nu als ik daarvoor een uitnodiging heb gekregen)

Een blauwdruk is dé sleutel tot het optimaliseren van je leven het benutten van je volledige potentieel. Door de unieke combinatie van astrologie, genetica en persoonlijke eigenschappen biedt deze blauwdruk een diepgaand inzicht in wie je werkelijk bent.

Je krijgt niet alleen inzicht in je sterke punten, maar ook in je uitdagingen. Dit stelt je in staat om bewuste keuzes te maken die aansluiten bij jouw natuurlijke neigingen en potentieel. Het is als een kompas dat je de juiste richting wijst in je carrière, relaties en persoonlijke groei.

Door jezelf beter te begrijpen kun je effectiever communiceren, harmonieuzere relaties opbouwen en obstakels in je leven overwinnen. Het is een krachtige tool waarmee je jouw leven kunt vormgeven op een manier die authentiek en vervullend is.

Investeer in jezelf door je eigen blauwdruk voor human design te bestellen. Ontdek de diepe lagen van je persoonlijkheid, begrijp je natuurlijke talenten en ontwikkel een ijzersterk bewustzijn. Het is een eenmalige investering in zelfkennis en groei die een blijvende impact zal hebben op alle aspecten van je leven.

Blauwdruk met korting

jij piekert over, wat je nou werkelijk wilt, hoe je uiteindelijk veel beter in je vel komt te zitten en je talenten optimaal benut, heb ik binnen 10 dagen JOUW persoonlijke handleiding geschreven. Hierin staan al je antwoorden die jij dolgraag wilt hebben! Een blauwdruk van meer dan 80 pagina's die volledig gaat over jou!

Terwijl...

ik ben hooggevoelig hsp

Wat klanten zeggen:

Saskia:

Wauw, ik begon al direct van het eerste stukje te huilen. Wat een herkenbaarheid en wat een ongelooflijk uitgebreid en waardevol document. Hier gaat ik zeker nog heel vaak naar terug. Zoals je in het nawoord al schrijft, soms zit er net een zinnetje in dat je nodig hebt. Nou, het staat vol met zulke zinnen. Dankjewel lieve Liesbeth.

Margaret:

Ik zie alleen maar herkenning in mijn blauwdruk. Er is nog een hoop werk aan de winkel maar ik heb nu de tools in handen wanneer ik wel niet in balans bent. Echt spot on!! Ik heb er zelfs een notitieblok voor gekocht om het helemaal te kunnen begrijpen. Dit zou iedereen moeten hebben, heel blij hiermee!

Simone:

Ik heb mijn blauwdruk standaard op mijn nachtkastje liggen, ik lees er bijna iedere dag wel een stukje in. Zoveel herkenning. Zo fijn om die bevestiging te zien als projector zijnde! Het materiaal is ook heel fijn, stevige bladeren/papier. Had dit veel eerder willen hebben.

human design opleiding

Sléchts 79,-

In je eigen blauwdruk leer je:

- Je leert wat voor type je bent

- Je leert wat je strategie is

- Je leert waar je energie van krijgt 

- Je leert wat je krachten zijn

- Je leert wat je valkuilen zijn  (ja, dit is ook heel fijn om te weten)

- Je leert hoe je het beste beslissingen kunt maken

- Je leert hoe je weer in balans komt met jezelf

- Je leert hoe je uit je hoofd komt en meer in je lijf

- Je leert jezelf te accepteren

- Je leert jezelf kennen

 

Wat levert een blauwdruk je op:

- Jezelf accepteren > omdat je nou eenmaal zwart op wit hebt gelezen dat je zo in elkaar zit.
 

- Je creëert bewustwording, > je kan pas iets veranderen als je je er bewust van bent geworden.
 

- Je weet waar je uit balans bent > en hoe je weer in balans kunt komen.
 

- Je weet hoe je het beste beslissingen kunt maken > voor ieder type geldt een andere autoriteit
 

- Je kan nu je valkuilen herkennen > en zorgen dat je deze eerder herkent. 
 

- Je ontdek je unieke krachten én talenten > sommige mensen gaan iets doen met hun krachten en of talenten. 
 

- Je weet hoe je het beste je energie kunt inzetten > Dit is heel waardevol om te weten omdat je nou eenmaal meer gedaan krijgt met een volle batterij dan een halfvolle. 
 

- Je weet waar je energielekken zitten,  > zodat het makkelijker wordt om ''nee'' te zeggen, of om je grenzen aan te geven.

 
 

'' Tranen welde op toen ik las wat jij schreef, dat ik dacht: ''ja dit doe ik, of ben ik, daarom! Al die inzichten zijn zo'n verademing. Zo dankbaar voor mijn blauwdruk. ''

Ik wil een human design blauwdruk boek
hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
bedrijf groeien human design

Ik als Projector 4/6 zijnde, ben door mijn eigen design achter mijn zielsmissie gekomen!

Mijn naam is Liesbeth, zeg maar Lies;-) 32 jaar moeder van 2 dochters (11 en 3), Samenwonend met mijn partner in Hardenberg (Overijssel).

Ik ben ontzettend geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling. Toen ik zelf een coaching traject volgde, kwam Human Design op mijn pad. Ik had er nog nooit van gehoord en was in het begin zelfs een beetje sceptisch. Toen ik er eenmaal in ging duiken, wilde ik er alleen maar meer en meer van weten, wat vond ik dit ontzettend interessant! Er bestaat dus eigenlijk gewoon een handleiding voor jezelf, hoe fijn is dat?

Aangezien het mij zo ontzettend veel gebracht heeft, voelde ik in iedere vezel van mijn lijf: ''Hier moet ik iets mee, dit moeten meer mensen weten.''

Dáárom schrijf ik nu blauwdrukken voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en hun hoogste potentieel willen gaan leven. Want wat is dit ontzettend mooi én dankbaar werk zeg. 

Misschien vind je dit ook interessant:

bottom of page