top of page

Wat Human Design voor je relatie kan betekenen.
Chris en ik zijn dit jaar 8 jaar samen en ik gaat er niet om liegen dat ook wij echt wel onze struggles hebben gehad. Ik kon mezelf toen totaal nog niet… Ik was door mijn eigen zelfbeeld erg onzeker en projecteerde dit vaak op Chris. Ik was o.a. jaloers, ontzettend onzeker over m’n uiterlijk, ik dacht dat hij naar elke vrouw keek die langsliep, ik was claimerig. We hadden echt wel vaak ruzie tot soms diep in de nacht.. Ik weet nu zo goed hoe dat allemaal kwam…


M’n relatie met mezelf was niet goed, en hoe kon ik dan verwachten dat dat met een ander wel goed zou zijn? Totdat ik 2 jaar terug met mezelf aan de slag ging, ik ben heel veel innerlijk werk gaan doen en vanaf toen veranderde er heel veel. O.a. dit:

- mijn korte lontje werd veel langer

- m’n zelfbeeld veranderde van niet goed genoeg naar oké zijn met mezelf

- ik ging mezelf open stellen

- ik stelde me kwetsbaar op

- ik liet emoties toe

- ik verdiepte me in (familie) systemen

- ik leerde spiegels te zien

- ik leerde communiceren

- ik leerde te luisteren

- ik ben mijn ‘mindere kanten’ gaan accepteren

- ik benut mijn sterke kanten nu veel meer

- ik leerde mezelf écht goed kennen door Human Design

- ik leerde Chris veel beter kennen door zijn design

- ik weet wat ik nodig heb en wat hij nodig heeft


Alleen al hierdoor, door Human Design krijg je zo ontzettend veel inzichten. In jezelf én elkaar. Naar mijn mening is dit zo belangrijk om een fijne en liefdevolle relatie te hebben. ❤️


Je kunt namelijk niet iets geven wat je zelf niet hebt. Als je liefde van je partner wilt, zul je eerst liefde moeten kunnen geven. Wat je niet hebt kunt je ook niet doorgeven.

Human design heeft onze relatie zoveel verbeterd. Terwijl ik alles op intuïtie deed/doet, deed/doet Chris alles op ratio. Niet zo gek ook want ik ben een splenic (milt) Projector en Chris is een Generator met een gedefinieerd Hoofd en Ajna center. Hij heeft wel een sacrale autoriteit maar zijn hoofd nam vaak de overhand. Mijn hoofd en Ajna center zijn open, dit betekent dat ik iets meer open-minded ben en Chris heeft meer een vast denkpatroon. Dit heeft echt heel wat voet en aarde gekost in onze relatie voordat we Human Design konden. Vertrouwen op zijn onderbuikgevoel kon hij nooit en heeft hij weer moeten leren. Nog steeds vind hij het fijn om dingen eerst helder te hebben en uit te schrijven. En daar laat ik hem nu ook lekker in. Eerder kon ik hier heel gefrustreerd over zijn omdat ik intuïtief precies aanvoelde wat onder moment nodig was.


Zeker als het om gevoel gaat , kun je sommige dingen nou eenmaal niet verklaren… Er is echt veel meer begrip en acceptatie voor elkaar gekomen. En wanneer je dingen kunt accepteren van elkaar, laat je elkaar in elkaars waarde waardoor de liefde veel meer kan stromen. Dit is waarom ik Human Design zo’n fijne tool vind. Het jezelf leren kennen én de ander, brengt je niet normaal veel.🙏🏻❤️Ik gun jou ook zo’n fijne en liefdevolle relatie…❤️👇
Dus struggle je in je relatie? Of ben je nog steeds single en verlang je naar een relatie? Hoe is de relatie momenteel met jezelf? Alles begint bij jezelf.😉❤️ Kom erachter wie jij bent door je persoonlijke blauwdruk! Wil je je partner beter begrijpen? Dan raadt ik je de Relatie Blauwdruk aan.😊

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page